Over Ons

Zin in een leuke dag vol plezier?

Kom dan naar Het Speeleiland in Balen! Vanaf het moment dat je hier binnenkomt, krijg je meteen een vakantiegevoel. Onze binnenspeeltuin is namelijk ingericht met een tropisch tintje zodat je heerlijk kan genieten van een gezellige dag, ongeacht het weer.

We beschikken over een veilige infrastructuur waar je kapoen(en) zonder zorgen kunnen spelen. Ze kunnen zich naar hartenlust uitleven in het ballenbad met schietkanonnen, het funhouse met allerlei hindernissen om te ontdekken, de waterval glijbaan, de klimtoren in de vorm van een vuurtoren,… Klim- en klauterplezier verzekerd!

Voor de allerkleinsten is er een aparte speelzone voorzien waar ze zich super kunnen amuseren op de glijbaan, blokkenzone, speelbord, parcours met driewielers en fietsjes,…  Alle speeltoestellen zijn ontworpen, gemaakt, getest en gekeurd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De ouders of begeleiders kunnen ondertussen genieten van een lekker drankje en hapje in de gezellige beach lounge of in de speelruimte.

Iets te vieren?

Het Speeleiland is ook de ideale locatie voor:

Vraag vrijblijvend meer info!

Uniek in de regio!

Uniek in de regio zijn onze 3 privé verjaardagszaaltjes die volledig ingericht zijn in het thema ‘prinsessen’, ‘superhelden’ of ‘disco’. Je kind en zijn/haar vriendjes kunnen hier voluit en ongestoord genieten van het verjaardagsfeestje. Kinderen die even een pauze willen van al het spelen, kunnen daar ook rustig wat tekenen of kleuren. Ook als ouder of begeleider kan je hier rustig genieten van een drankje of iets lekkers en ondertussen kijken hoe de kinderen zich amuseren.

verjaardagsfeestje, binnenspeeltuin, het speeleiland, balen, kinderfeestje
separator
to top button